BONN SQUARE

The character of Bonn Square has been radically changed by our international design competition winning project to create a flexible events space.  The Square now provides a venue for both formal and informal civic events, as well as being a safe and accessible backdrop to the life of the city.  The articulated stone surface, together with bespoke bronze furniture and fittings, will weather over time and a grove of trees provide further seasonal variation.

 

CLIENT

LOCATION

STATUS

CONSULTANTS

AWARDS

Oxford City Council

Oxford

Completed

Buro Happold, AECOM

2010:

Landscape Award - Scottish Design Awards


2009: 

Commendation - Architectural Review Emerging Architecture Awards


Commendation - Oxford Preservation Trust Environmental Awards
 

2005:

Winner - RIBA Competition